2017. október 31., kedd

Off topic október - Őszi hangulat

1. We Heart It kedvenc

Pontosan ott szeretnék lenni, elbújni egy hónapra és mást se csinálni, csak írni.


2. Zene


Ez a dal valahogy újra meg újra visszatér az életembe...
3. Könyv
Az elmúlt hónapban nemhogy egy új könyvbe nem sikerült belekezdenem, de még a Douglas Adams könyvet sem sikerült befejezni. Pedig most vettem új könyveket, amik már türelmetlenül várják, hogy elolvassam őket, és egyszerűen nincs rá időm. Megőrülök.

4. Sorozat/Film
Arrow

Már a hatodik évaddal tért vissza a sorozat és egy kis mélyrepülés után megint izgalmas lett. Alig várom, hogy kiderüljön, Anatoli mit fog művelni.

5. Twitter kedvenc6. Meme7. Inspiráció8. Food porn


9. Írós/blogolós kedvenc


Ez. A. Kép.
Az. Egész. Életem.


10. Sztori
Annyira gyönyörű odakint most, még ha kicsit nyálkás is az idő. Imádok ilyenkor kimenni futni, sétálni vagy csak az ablakból kifelé bámulni a ködbe. Úgy sajnálom, hogy minden időm elveszi a tanulás meg az aktuális személyes problémáim és nincs időm semmire se. Nagyon remélem, hogy a blogon ebből semmit sem lehet majd megérezni, de most kicsit úgy érzem, hogy minden a nyakamba szakadt és előbb-utóbb valami ki fog csúszni a kezeim közül. A következő 14 [!!!] hétre készen állnak a posztok egy nagyobb sorozat keretében, de sajnos a laptopom billentyűzete is kezdi feladni, meg egy picit én is. Merülök, de próbálok nem megfulladni. :D


Niki

Képek forrása: WeHeartIt, Twitter, Tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése