2018. április 3., kedd

Off topic március

1. We Heart It kedvenc

Még mindig nem vagyok túl a tényen, hogy Lana Del Rey Magyarországra jön...

2. Zene


Nagyon szerettem Will együttműködéseit a Rudimentallal, de valahogy sosem kerestem rá, hogy milyen zenéi lehetnek még. A hónapban azonban nagyon megtetszett ez a dal, úgyhogy ideje, hogy az Off topicba is bekerüljön.

3. Könyv
Edgar Allan Poe - A fekete macska

Egy pici, vékonyka kötetbe válogatottak össze Poe novelláiból néhányat. Hétvégente a buszon gyakran szoktam olvasni és olyankor jól tud jönni egy könyv. Borzasztóan élveztem olvasni Poe-t, mert habár sok a kitekintés, a magyarázat, ugyanúgy leköti a figyelmem. Már régen került a kezembe klasszikus, így az elején kicsit döcögősebb volt az olvasás, de nem bántam.

4. Sorozat/Film
Everything's sucks!


A Netflix ajánlotta és két nap alatt le is daráltam az egész évadot. Élvezhető, aranyos kis sorozat, aki szereti a 90-es évek hangulatát, mindenképp adjon neki egy esélyt.

5. Twitter kedvenc

6. Meme

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.


7. Inspiráció
Ez a két szó került inspirációként a BuJo-m áprilisi lebontásába is, miért ne? :D


8. Food porn

Szerintem a rovatban még sosem szerepelt egészséges ennivaló, de néha még ez is tud jól kinézni.

9. Írós/blogolós kedvencHárom hónapja ülök az új regényem vázlata felett. A történet lassan filmmé alakul a fejemben, amit már egy milliószor láttam. Hogy mikor kezdem el megírni? Áh, még túl sok részlet vár kidolgozásra... 

10. Sztori
Kimaradtak posztok mostanában, mert bevallom, pocsékul érzem magam mostanában. A magánéletem egy káosz, rengeteget kell tanulnom, utaznom és érzelmileg sem vagyok a topon, de amint tudok, mindent visszatérítek a megszokott medrébe. Addig is, valószínűleg kevesebb posztot olvashattok a blogon.


Niki

Képek forrása: WeHeartIt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése