2018. június 29., péntek

Így telt június

Kedves Olvasó,

Mivel a hónapban mindössze két bejegyzés született, nem akartam egy újabb Off Topicot írni. Így hát, most inkább egy kicsit összefoglalnám, hogy mi történt és miért hanyagoltam el a blogot.   A hónap elején elején még vártak rám a vizsgák és az Alapvizsga is, ami nagyjából egy nehezített érettségi volt. Rengeteget aggódtam, mert elsőre nem sikerült minden részén sikeresen átmenni és képtelen voltam bármi másra is koncentrálni, de most már elmondhatom, hogy minden vizsgám sikerült és jövőre folytathatom a tanulmányaimat. Yay!
   Szabadidőmben most azonban legalább volt időm olvasni. Befejeztem a Turtles All The Way Down-t és belekezdtem egy új könyvbe is, Adam Silvera Inkább boldog című kötetébe. A borítója fogott meg a Libriben, teljesen ismeretlen volt az író is és a kötet is. Pont most fejeztem be az I. részét a könyvnek, szóval még nem akarok véleményt mondani, de eddig nem rossz, azt hiszem, érdemes volt tovább lapozni az első 10 oldal után.
   Nem hiszem, hogy meséltem már itt a blogon róla, hogy Avonos tanácsadó vagyok én is, és most sikerült egy szinttel feljebb lépnem, szóval az utóbbi hónapban rengeteget ingáztam emiatt Miskolc és a szülőfalum között. Borzasztóan élvezem amúgy a munkát és nagyon jó társasággal dolgozhatok együtt, de ennek is a blog látta a kárát sajnos. Úgy látszik azonban, lassan sikerül az első célvonalakat elérni és onnantól már egy kicsit könnyebb lesz - ígérem, a nyáron kicsit több időt szánok a blogra, mint az utóbbi időben. Valszínűleg jövő hónapban még lesznek ebben bukfencek, mert sikerült diákmunkát is találnom, így egyszerre kétfelé is fogok dolgozgatni, de most nagyon élvezem a pörgést.
   Emellett, ha még nem lett volna elég, egy pályázat is megtalált, így több novellát is írtam oda. A blogra szánt anyag nagy része így elkerült a pályázatra és nem tudom addig kitenni őket, míg ki nem derül a végeredmény. Nagyon bizakodom, hogy sikerül majd ismét megjelenni, de ha nem, azt sem fogom bánni. A pályázatokra sem jutott annyi idő, mint szerettem volna - vizsgák, ismét, - így nem várok túl sokat tőlük.
   Így a végére még egy jó hír, közeleg a blog második szülinapja, így sok izgalmas dologgal készülök. Az új külső már készül, arra gondoltam, egy nyereményjátékot is indítanék. Érdekelne benneteket? Emellett persze majd lesz egy csomó poszt is, nem foglak olvasni való nélkül hagyni titeket a nyáron. Már alig várom!

A blog várhatóan augusztus első hetén nem lesz elérhető az átalakítások miatt.

Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése