2018. augusztus 31., péntek

Feladom. - írás, NaNoWriMo, életAz utolsó novellát körülbelül két hónapja posztoltam ki, legutoljára három hónapja írtam ide. Igaz, hogy közben túlestem egy pályázaton is, amire megírtam négy novellát, azokat azonban "erőltetett menetben" kellett befejezni, hiszen határidő volt. 

Azóta semmit sem tudtam írni.

Rengeteget szenvedtem mostanában az írással, szerettem volna írni, de nem tudtam, most már nem is szeretnék, alig akad ötletem, amit papírra vetnék. Próbáltam visszatérni, vannak már technikáim, amik gyakran működnek. Rengeteget olvastam, előszedtem az írástechnikai írásokat, beléptem jónéhány írós csoportba, ahol állandóan erről van szó, mégsem támadt fel bennem az olthatatlan vágy, hogy írjak. Erőltetni azonban nem szeretném.

Úgy döntöttem, kiveszek egy kis írói pihenőt, ami a novellákat és kisregényeket illeti. Ettől függetlenül továbbra is fogok posztolni, vannak ötleteim még bőven, ha nem irodalomról van szó. Addig is pedig felkészülök életem első NaNoWriMo-jára, vagy hosszabban a híres-hírhedt National Novel Writing Month-ra, amikor is novemberben egy hónap alatt meg kellene írni egy 50.000 szavas regényt. Legalább három éve már, hogy minden évben elhatározom, hogy idén én is megpróbálkozom vele, aztán az élet mindig közbeszól, most azonban bőven megvan a motiváció, hogy miért is kellene feláldozni a novembert erre. Idén úgyis hosszúhétvége lesz 1-3. között, ami talán segít majd elindítani a folyamatot.

 Szeretnétek, ha valamilyen formában dokumentálnám majd a NaNo-t? 
Ti részt fogtok benne venni?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése