2018. szeptember 4., kedd

Blogok, ahová mindig visszatérek - 1.rész

   A blog átalakításakor úgy döntöttem, hogy megszüntetem a jelentkezéses alapú blogcsere részt, mert egyrészt a cseréim nagy része új blog volt, amelyek hamar törlésre kerültek, állandó munkát adva ezzel nekem, hogy töröljem a már nem létező blogokat, figyelgessem a chatboxot, másrészt pedig személytelennek érződött, nem szerettem már a blogon azt a részt. 
   Teljesen kitörölni azért mégsem akartam, így jött Daremo oldalán látott megoldás. Kiválasztottam 15 blogot, ahová mindig visszatérek csemegézni és most be is mutatom őket nektek egyesével, három bejegyzésen keresztül. 
A sorrendet a Blogger abc sorrendje határozta meg.


Ambivalentina

Nina mindenféle témában posztol, a legjobban mégis a könyves posztjait szeretem. Nem csak kritikákat ír, de például egy segédletet is írt ahhoz, hogyan érdemes nekikezdeni az idegen nyelven való olvasásnak.

Your choice

Thea személyes blogot ír, szeretem olvasni, mert mindig nagyon pozitív hangvételű az egész és általában szuper tippeket is olvashatunk nála. Nézzetek be a másik blogjára is, ahol kinézeteket gyárt, illetve tippeket ad.

A papírfecnis fiók

Daremo munkásságát már jó régóta követem, ő szintén író. A novellái mellett érdemes beleolvasni az  íráshoz, írástechnikához kapcsolódó bejegyzéseibe is. Daremonak már több novellája is megjelent kiadásban, amiket olvashattok a blogján is.

Ceruzanyomok

Egyfajta gyűjtőoldal, ahol a cél, hogy véleményt kaphass az írásaidról és fejlődhess. Csemegézni is lehet, de íróként hatalmas lehetőség. Nekem is kinn van az egyik novellám, de a többiek is szuper írásokat küldtek be.

C'est la brigiis

Brigit alapjában véve fashion/beauty bloggernek mondanám, de nekem a bullet journalos bejegyzései nőttek a szívemhez. Ha ihletre van szükségem, akkor az ő oldala az egyik szuper forrás, de mint mondtam, más témákban is ír.

Ti kit ajánlanátok nekem?

3 megjegyzés:

  1. De aranyos vagy, ezzel most nagyon feldobtad a napom ♥ köszönöm az említést!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Itt is szeretném Neked megköszönni hatalmas nagy kedvességedet, remélem, hogy még sokáig az olvasóm maradsz! ♥♥

    VálaszTörlés