2018. szeptember 28., péntek

Blogok, ahová mindig visszatérek - 2. rész

   A blog átalakításakor úgy döntöttem, hogy megszüntetem a jelentkezéses alapú blogcsere részt, mert egyrészt a cseréim nagy része új blog volt, amelyek hamar törlésre kerültek, állandó munkát adva ezzel nekem, hogy töröljem a már nem létező blogokat, figyelgessem a chatboxot, másrészt pedig személytelennek érződött, nem szerettem már a blogon azt a részt. 
   Teljesen kitörölni azért mégsem akartam, így jött Daremo oldalán látott megoldás. Kiválasztottam 15 blogot, ahová mindig visszatérek csemegézni és most be is mutatom őket nektek egyesével, három bejegyzésen keresztül. 
A sorrendet a Blogger abc sorrendje határozta meg.


Colorati

Lili blogjában azt szeretem a legjobbat, hogy nem fél komolyabb témákat sem boncolgatni, napjaink problémáival foglalkozik, amik állandóan jelen vannak az életünkben, mégis keveset hallani róluk. Illetve ő indította el az Arcobaleno kihívást is, amit én is végigcsináltam itt a blogon.

Crime Scene Investigation

Sajnos már régen nem volt poszt a blogon, de a bűntények, gyilkosságok, amivel foglalkozik azonnal megragadott. Annyira, hogy még interjú is készült az egyik szerzővel, Zarával, amit ITT tudtok elolvasni.

Első bekezdés

Brúkú szuper történeteket szokott kitenni a blogjára, idén karácsonykor egy posztcsere keretében nálam is olvasható volt az egyik. Most épp a negyvenhárom napos kihívásba vágott bele, olvassatok bele ti is.

HaBár, a könyves kocsma

Réta mindenféle könyvekkel kapcsolatos bejegyzéseket ír, meghozza az ember kedvét, hogy otthagyjon egy újabb vagyont a könyvesboltban. Azért szeretem, mert bátran leírja, hogy mit hagyott félbe/ nem fog elolvasni és miért.

Irodalmi boncasztal

A Varga Beáék által szerkesztett Boncnokot ma már nem frissítik, de még most is tele van értékes tudással, amit az írópalánták magukba szívhatnak.2 megjegyzés:

 1. Szia!

  Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm szépen! Igyekszem tartani a jövőben is ezt a fajta vélemény nyilvánítást, és remélem, sok-sok jó olvasnivalóval gazdagodtál a könyvesboltban ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, nagyon sokkal, innen is köszönöm szépen az ötleteket!

   Niki

   Törlés