2019. január 26., szombat

Itt a vége... egyelőre.

Képtalálat a következőre: „goodbye”

Most búcsúzni jöttem.

Mikor 2016-ban megnyitottam a blogot, fogalmam sem volt, hogy meddig fogom írni, lesz-e kedvem egyáltalán néhány hónapnál tovább foglalkozni vele, fog-e valaha olvasni valaki. Most úgy írom ezeket a sorokat, hogy elégedett vagyok azzal, amit itt műveltem. Sokáig jó volt itt lenni, szerettem posztolni, része lenni egy bloggerközösségnek. Mostanra azonban belefáradtam, mind az írásba, mind a blogolásba.

Már régóta problémás nálam, hogy leüljek írni, szenvedek, ha valamit ki akarok posztolni, így végül törlöm a posztot, mielőtt még megjelenne. Kezd a blog egy olyan nyomást jelenteni, amit nem akarok a vállamon cipelni.

Fogok még írni, nem fogytak el az ötleteim, most is van a fejemben egy regény, amit le akarok írni. Vannak novellák, amik arra várnak, hogy papírra vessem őket. Kétlem, hogy ez lenne a legutolsó poszt a blogon. Most azonban mégis úgy gondolom, hogy ideje visszafordulni az íróasztal fiókja felé, és oda tenni mindent, ami megszületik a papíron. Vissza kell találnom ahhoz a ponthoz, ahonnan kiindultam, ahol azért írtam, mert jól esett és nem érdekelt mások véleménye, ezt pedig nehéz úgy, ha folyamatosan kiposztolom, amit leírok. 

Nem fogok törölni semmit sem, marad a blog és a posztok is, mindössze kiveszek egy hosszabb szünetet. Talán találkozunk még itt, vagy máshol.

Köszönöm, hogy idetévedtél a blogra és olvastál.

Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése