Rólam


Full-time student, part-time writer, hobby weirdo

     Miklóssy Niki vagyok, két éve írom ezt a blogot, ami egyfajta naplója az írói fejlődésemnek, a történeteimnek. Vallom, hogy az írót nem a külseje, a könyve borítója vagy a mögötte álló kiadó határozza meg, hanem a szavai, amiket leír.
      Az utóbbi időben egyetemistaként próbálok egyensúlyozni a tanulás és az íróvá válás között. Alapvetően egy csendes, zárkózott ember vagyok, de itt szívesen elmondom a véleményem és megosztom az írásaim. Nem vagyok tökéletes, folyamatosan változom és  úgy gondolom, hogy ez a történeteimen és az íráskészségemen is látszik, de pontosan ezért vagyok itt: hogy fejlődjek.
   Szívesen beállok bármilyen ügy mögé, amiben hiszek és úgy gondolom, hogy fontos, hogy mindenki halljon róla. Ha egy ember úgy hagyja el a blogom, hogy egy kicsit megváltozott a véleménye vagy elgondolkodott az érintett témán, már megérte beszélni róla. Őszintén, egyenesen, cenzúra nélkül.
     Ismerjük meg jobban egymást a történeteken keresztül, remélem találsz magadnak olyan olvasnivalót, ami felkelti a figyelmed és élvezettel olvasod majd.


Ha kérdésed van, szívesen válaszolok!


Ha még többet szeretnél megtudni rólam:
photo 

a
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b
photo 

b