2017. augusztus 1., kedd

Off Topic Július

1. We Heart It kedvenc

El tudnám viselni.

2. Zene


The day I saw your white mustang / Your white mustang

El sem hiszem, hogy megjelent végre az új album, ez és a Cherry az egyik kedvencem.

3. Könyv
On Sai - Esővágy

Soha nem olvastam még semmit sem tőle, most azonban az ő novelláiból csemegézem, ha olvasni támad kedvem. Megkapó stílusa van, odavagyok minden soráért, szeretnék majd tőle még többet olvasni. Különösen tetszett, hogy a más könyveihez fűződő történetek is teljesen érthetőek maradtak így, hogy nem olvastam őket.

4. Sorozat/Film
Bojack Horseman

Nem vagyok nagy rajongója a felnőtt rajzfilmeknek, de ez magával ragadott.  Vicces tudott maradni úgy is, hogy nagyon komolyan mutatja be az önpusztítást és a depressziót. Gyorsan ledaráltam a 3 évadot, kíváncsi voltam Bojack és a többiek történetére is, bár be kell vallanom, Vincent Adultman hiányzott a harmadik évadból egy hosszú nap után az üzleti gyárban hogy legyen kivel beszélgetni felnőtt dolgokról. 

5. Twitter kedvenc
Életem...

6. Meme


7. Inspiráció


8. Food porn


Sorry not sorry, isteni volt.

9. Írós/blogolós kedvenc
...És a barátaid már csuklóból sorolják neked a még fel nem használt neveket.

10. Sztori
Az a helyzet, hogy az elmúlt hónapok pörgése után kezdtem unatkozni itthon, szóval kipróbáltam egy csomó minden újdonságot. 1-2 dologról szeretnék majd cikket is írni, úgyhogy nem mennék bele az élményeimbe, most azonban szeretnék ismét belevágni a francia tanulásba. Tavaly már megpróbálkoztam vele egyszer Duolingon, de akkor sem időm sem erőm nem volt rá. Valakinek valami jó tanács, esetleg olyan oldal/könyv, ami segít? Megköszönném :DNiki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése