2017. szeptember 5., kedd

Off topic augusztus - Elhagyom a várost....

1. We Heart It kedvenc
Szétnéztem itt is lakberendezés témában, szívlelgettem párat aztán belefájdult a lelkem a gondolatba, hogy egyrészt én sosem fogok tudni megkomponálni ilyen tökéletes otthonokat, másrészt meg úgyse fogok tudni aztán mindent a helyén tartani, úgyhogy hagytam az egészet a fenébe :D

2. Zene


A hónap nagy felfedezése, mikor már azt hittem, mindent láttam a Panic! At The Disco kínálatából, kiderül, hogy van ez a dal és klip és én még nem láttam. Nem baj, bepótoltam a lemaradást, nagyon sokszor megnéztem ezt a videót, kicsit nyálcsorgatva Brendon Urie miatt... Most komolyan, van olyan, aki nem olvad el tőle?

3. Könyv
Homonnay Gergely - Puszi, Erzsi!

Újraolvasás alatt van már ez a könyv, imádom minden betűjét, sokszor felnevetek hangosan rajta. #erzsitípusúember

4. Sorozat/Film

Supergirl

Bevallom, hallottam, hogy LGBT szál van a második évadban és azért kezdtem el nézni. Az eleje nem igazán tetszett, aztán a egy unalmas délutánon megnéztem egymás után egy csomó részt és végre berántott magával. Most fejeztem be az első évadot, de már kezdem is a következőt.

5. Twitter kedvenc

6. Meme
Komment nélkül.

7. Inspiráció

Szeptembertől kezdtem a bullet journalingot, meglátjuk milyen lesz.

8. Food porn

Kávé, kávé, kááávééé.
Ez tart életben mostanában, nagyon sokszor úgy érzem.

9. Írós/blogolós kedvenc
Kép helyett most inkább mesélnék.
A blogon majd csak november környékén lesz olvasható (igen, már jó előre felkészültem bejegyzésekből), de most belekezdtem egy olyan projekt lezárásába, ami már nagyon hosszú ideje kopogtatja a vállam várva arra, hogy publikálásra kerüljön és megnyugodjon a lelkem. Imádtam írni, imádom most átírni és nem, ha kisgyerekek fognak potyogni az égből, én akkor sem fogom szerkeszteni. Szóval ez most egy ilyen "igénytelen" munka lesz, de nagyon jól esik a saját kedvem szerint írni, mintha a fiókba menne. Romantikus sztori lesz, kicsit nyálas és kicsit túl sok, de isteni érzés biztonságos, jól ismert terepen mozogni végre, újra.

10. Sztori


Meglett az eredménye a kemény munkának tavasszal, elég jól sikerült az érettségim, hogy felvegyenek arra a szakra, amire első helyen felvételiztem, így mire ez a bejegyzés kikerül, már elhagytam a szülői fészket és az első, saját albérletem rendezem be. Remélem, hogy az új hely rengeteg inspirációforrást tartogat számomra és ismét sokat fogok tudni írni az egyetem mellett is, stay tuned!Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése