2018. január 2., kedd

Off topic december - Úton

1. We Heart It kedvenc


Annyira, de annyira hangulatos ez a kép!

2. Zene


Nem vagyok nagy rajongója az énekesnőnek, azonban a Joanne albumán találtam pár jó számot, decemberben a karácsonyi zenék mellett ez például gyakran előkerült.


3. Könyv
Varga Bea - A siker tintája

Alapdarab íróknak, könnyed, olvasmányos stílusban íródott, rövidek és tömörek a fejezetek. Különösen tetszett, hogy össze-vissza is lehetett haladni, így gyorsan átjutottam azokon a pontokon, amik a leginkább érdekeltek. Mióta megvan, már többször előkerült írás közben is, nem kell sokat keresgélni a érdekes fejezet után, segített már például a Világépítés fejezet egy új világ megálmodása közben.

4. Sorozat/Film
Black Mirror

Lehet, hogy volt már róla szó, de most jött ki a 4. évad, így mindenképp meg szeretném említeni. Minden rész különálló történet, így nem garantálható, hogy mindenkinek tetszeni fog az összes. Az én kedvenceim az első évad harmadik, a harmadik évad második és negyedik, illetve a negyedik évad negyedik része. Érdemes felkészülni a mindfuckra, továbbá a bingewatching sem ajánlott ezzel a sorozattal (bármennyire is vonzó).

5. Twitter kedvenc


Avagy mennyire lehettem fáradt egy új regény tervezése, nonstop utazások és a nagy evések Bermuda-háromszögében. 


6. Meme
A hónapban nem is emlékszem, hogy lett volna valami nagyon nagy meme, meg időm se volt nézelődni köztük.

7. Inspiráció8. Food porn

Annak ellenére, hogy cukormérgezésem lett az ünnepek alatt, ezt még megkóstolnám.

9. Írós/blogolós kedvenc


Nekem miért nem szólt senki sem, hogy egy nem a valós világban játszódó könyvhöz mennyi előkészület kell?

10. Sztori
A múlthavi ígéretemmel ellentétben nem írtam meg a novellát, de majd most januárban már szabadabb leszek. Ebben a hónapban csak arra emlékszem, hogy folyamatosan úton voltam. Jártam Budapesten az antológia bemutatóján (bejegyzés és nyereményjáték ITT), meglátogattuk a rokonokat, ingáztam Miskolc és a szülőfalum között, ajándékokat is vásárolni kellett. Mikor végre leülhettem, fejben akkor is mentem tovább, bloggerekkel kollaboráltam karácsony alkalmából és posztözön volt itt is. A december egy erőteljes lezárása volt az évnek, de azt kell mondanom, hogy megérte minden egyes perce. Idén folytatjuk!


Niki

Képek forrása: WeHeartIt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése